Exkluzív lakberendezési áruház.

lakberendezési áruház
lakberendezési áruház

Ha megfigyeljük, láthatóvá válik, hogy a fogyasztás jelenleg a tömegtermelés irányába tolódott el, tulajdonképpen minden szegmens esetében. Mindenhol azt látni, hogy a világ jelenleg a jól összerakott, jól megalkotott, ám semmilyen egyedi vonást nem hordozó árucikkek terepévé változott; ez a trend látható az okostelefonoknál, a kerékpároknál, az autóknál – sőt, sajnos a lakberendezés világában is. Létezik-e kitörési pont? Szerencsére igen!

Ha egyedi termékekkel dolgozó lakberendezési áruház kell, itt az ARTIS!

Balgaság lenne azt gondolni, hogy nem lehet kitörni a szürkeségből, az IKEA, a KIKA, a JYSK és a többi multi jelentette masszából; a kérdés inkább úgy abban a formában tehető fel, hogy van-e olyan lakberendezési áruház, ahol az egyediséget nem mérik túlságosan drágán. Itt jön képbe a már említett ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet, ahol letisztult formák, luxus és elegancia várja az érdeklődőket, méghozzá elérhető áron. Ha Ön többre vágyik a skandináv vagy éppen az osztrák tucattermékek vonulatánál, akkor itt megtalálhatja azt, amire vágyik.

Milyen termékcsoportok esetén érdemes felkeresni az üzletet?

Az ARTIS-nál a vásárlónak lehetősége van ízlése szerinti tapétát, bútorszövetet, függönyt, szőnyeget, különféle dekorációt, de még lámpát is választania, ezek ugyanis mind megtalálhatóak a kínálatban. (Mindez azt jelenti, hogy ha Önnek kifejezetten bútorokra lenne szüksége, azt másutt kell keresnie.) Ha Ön lehetőleg neves gyártóktól szerezne be a fenti kategóriákba beleférő termékeket, akkor a Róbert Károly körúti exkluzív üzletben mindenképpen érdemes lesz szétnéznie, ha teheti.

Mi a teendő akkor, ha a választékban nem találja azt, amit keres?

Ebben az esetben még nem feltétlenül kell tovaállni, és másutt utánanéznie a keresett terméknek! Az ARTIS ugyanis segíteni tud abban, hogy ha egy termék nincsen készleten, akkor felkutassa azt a érdeklődő vásárló részére. Az ilyen jellegű igényt akár telefonon vagy mailben is jelezni lehet, ha az ember neten végignyálazta az üzlet kínálatát, és nem lelt rá az őt érdeklő termék(ek)re.

Gondolkodjon komplexen!

Igény esetén az ARTIS-nál dolgozó szakemberek az anyagok megfelelő kiválasztásától kezdve egészen a lakberendezési projekt megvalósításáig segíteni tudnak Önnek, így ha csak az iránnyal van tisztában, az is elegendő lehet ahhoz, hogy olyan belső enteriőr alakítódjon ki a lakásában, mellyel aztán elégedett tud lenni.