Fogászat egyenesen Önt szolgálja.

Szponzorált tartalom

fogászat

Ha az ember nem vágyik másra, mint kevésbé sajgó fogazatra, akkor hajlandó egészen a falig is elmenni, hogy mindezt elérje. Szerencsére a Pont 32-nél minden adott ahhoz, hogy a páciens számára szükséges beavatkozásokra rendben sor tudjon kerülni – méghozzá úgy, ahogyan arra a betegnek szüksége van. Ha Önnek olyan fogászat kell, mely minőségi szolgáltatást tud nyújtani megfizethető árak mellett, akkor olvasson tovább!

Miért a Pont 32 kellhet Önnek, ha gondja van a fogaival?

Kezdjük rögtön ennek a jogos kérdésnek a megválaszolásával! A Pont 32 egy XI. kerületi fogászat és szájsebészet, ahol modern környezetben, szakképzett munkaerő közreműködésével és korrekt árakkal számolva lehet valakinek új foga, ha éppen arra vágyik. (Illetve ha a kezelőorvos azt irányozza elő a számára.)

Fájdalommentességgel is számolhat!

Nem kevés ember retten vissza attól, hogy fogorvosi székbe üljön. Ennek nem az az oka, hogy a fogorvosok általánosságban mészárosok lennének, akik szeretnek fájdalmat okozni a betegeiknek, hanem az, hogy olyankor elkerülhetetlenül ideget is érint a kezelés, amelynek aztán komoly fájdalom-vonzata is van. Szerencsére az a módszer, ahogy a Pont 32 a pácienseket kezeli, garantálni tudja azt, hogy a fájdalom ne jelenjen meg a kezelőhelyiségben! Erről nemcsak a beinjekciózott fájdalomcsillapító tud gondoskodni, hanem az injekció beadásának helyére (az ínyre) kent fájdalomcsillapító zselé is.

Milyen kezelések közül választhat a páciens?

A Pont 32-nél mindenre van megoldás! Legyen szó akár egy egyszerű fogtömésről vagy egy sokkal bonyolultabb fogbeültetésről, a fogászat képes megfelelően helyt állni. Amennyiben szükség lenne egy előzetes panorámaröntgenre, úgy azt is el lehet készíttetni házon belül, ugyanis az ehhez kellő berendezés minden további nélkül rendelkezésre áll.

Mit kell tennie, ha élne a Pont 32 Fogászat és Szájsebészet kínálta lehetőségekkel?

Először is érdemes átolvasnia a belinkelt oldalt, ától cettig, majd ráböknie az időpontfoglalás gombjára, ha már tudja, hogy itt szeretné kezeltetni a fogát. Ezt követően egy kitöltendő mezőkkel rendelkező lapra irányítja Önt át a weboldal, ahol értelemszerűen kell mindenre válaszolni. Ezt követően, a küldés után már csak meg kell jelenni a Dombóvári út 2. szám alatt, a megfelelő időben. A többi onnantól fogva már a kezelést végző szakorvos dolga lesz.

Informálódjon hát, és kérjen időpontot mielőbb!