A szendvicspanelbenotthon.hu segítségével könnyű építkezni!

Szponzorált tartalom

szendvicspanelbenotthon.hu
szendvicspanelbenotthon.hu

Manapság szinte álomszerűnek tűnik, ha egy száz négyzetméternél nagyobb ház néhány hét alatt felépül. Pedig nem az, nem álom, hiszen lehetőség van más megoldást is választani a hagyományos tégla mellett. A könnyűszerkezetes építmények is relatíve rövid idő alatt felépülnek, viszont van még egy megoldás, ami egyre népszerűbb hazánkban, ez pedig a szendvicspaneles épület, melyet a szendvicspanelbenotthon.hu oldalán ismerhetünk meg részletesen!

Ezek a panelek könnyen kezelhetőek, felhasználásra készen kerülnek a vásárlókhoz. A sztenderd méretek mellett lehetőségünk van egyedi méretekben gyártatni, így tényleg nem kell semmilyen igényt lejjebb adni annak ellenére, hogy “túl egyszerűnek” tűnik.

A szendvicspanelbenotthon.hu megmutatja, hogy milyen épületek esetében nyújtanak előnyös lehetőségeket a szendvicspanelek. Épülhet belőle ház, melléképület, garázs – tehát gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk!

Szendvicspanel fal és tető egyaránt elérhető a kínálatban, melyek mindegyike egy eleve hőszigetelt elem. Ezekben PUR vagy PIR töltet található, amely gondoskodik a szigetelésről. Természetesen lehetőség van arra is, hogy plusz szigeteléssel lássuk el, illetve a panelek kapcsán is többféle típus elérhető már.

Gyors és rugalmas felhasználhatósága miatt egyre többen látják meg benne a lehetőséget, ami nem véletlen, mert rendkívül kényelmes a használata. Akár 1 nap alatt elkészülhet a kívánt ingatlan, melyhez típustervek is rendelkezésre állnak. Semmi ámítás nincs benne, hiszen ha már adott a kész vázszerkezet, arra csak rögzíteni kell a szendvicspanel elemeket és voilá, kész is az épület!

Akár cserepeslemez vagy más tetőlemez pluszban felhelyezhető a tetőpanelekre, melyek már önmagukban szigetelést nyújtanak, de igény szerint plusz szigeteléssel lehet ellátni az elemeket.

A szendvicspanelbenotthon.hu segítséget nyújt a tájékozódáshoz és a választáshoz egyaránt. Személyre szabott megoldásokkal segítik a kivitelezést és az előre gyárott elemek már raktárról elérhetőek, azonnal!