Élő internetes közvetítés gyártás a Te rendezvényeden is!

Szponzorált tartalom

Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás
Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás

Mindig is rendezvényszervező akartam lenni. Ez volt a gyermekkori álmom és láss csodát, valóra vált! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam és nagyon megbecsülöm a szüleimet és a barátaimat a sok segítségért és támogatásért, amit az évek alatt kaptam.

Most itt állok 30 évesen és a saját rendezvénykomplexumom üzemeltetésén munkálkodom. Ez a rendezvénykomplexum lényegében egy birtok, ahol kültéri és beltéri rendezvények lebonyolítására is van lehetőség. Kisebb-nagyobb termek és szobák vannak, valamint részben fedett és teljesen nyitott kültéri helyszínek. Olyan szolgáltatást szeretnék biztosítani, ami teljes mértékben az ügyfél kényelmét szolgálja. Ő kibérli a helyet, mi biztosítjuk a dekorációt, a cateringet, az élő közvetítést, videófelvételek és kisfilmek készítését, a műsorvezetést és lényegében mindent, ami csak kellhet.

Teljesen opcionális, hogy az ügyfélnek mire van szüksége, anyagi kerete és az is változó, hogy mi illik az esemény jellegéhez. Az élő közvetítés opció sem minden esetben lesz kihasználva, de tudom, hogy sokaknak van rá igénye a rendezvény miatt, így mindenképp együtt akartam működni egy céggel, akiket ilyen esetben hívhatok.

Egy barátom mutatta őket, amikor ilyen szolgáltatás után kutattam. Elküldött egy linket azzal az üzenettel, hogy „Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás”. Ez a cég az interneteskozvetites.hu, amely streaming adásokkal és élő közvetítések lebonyolításával foglalkoznak. Bármilyen jellegű esemény közvetítését vállalják, legyen az koncert, színházi műsor, sportesemény és még sorolhatnám.

Már több mint 10 éve vannak a szakmában és több ezer projektet tudhatnak a hátuk mögött. Nagyon sok pozitív visszajelzést találtam róluk a keresőben is, illetve a saját weboldalukon is.

Sok tévés megjelenésük is volt már, így tévés szemlélettel rendelkeznek és broadcast minőségű felvételeket tudnak produkálni. Professzionális eszközparkkal rendelkeznek és 4K, valamint HD minőségben tudnak felvételeket gyártani. Mindenre külön szakosodott kolléga van, így nem egy ember felel mindenért, hanem van saját operatőrük, rendezőjük, hangmérnökük és képvágójuk is.

Egy-egy esemény keretein belül úgy valósul meg az élő közvetítés, hogy egy kompakt mobil stúdióval, vagy egy közvetítőkocsival kitelepülnek a helyszínre és akár 3-8 külön kamerával, több szögből veszik fel a történéseket. Amellett, hogy az adást valós időben képesek sugározni bármilyen műholdas irányba vagy online felületre, rögzítik is a felvételt. Így az esemény után az ügyfél egyből megkapja a videóanyagot, amit ő is felhasználhat a későbbiekben. Lehetőség van azonban arra is, hogy a videóanyagból utómunka segítségével valamilyen kisfilmet, promóciós videót vagy PR tartalmat készítsen a cég, amit később szintén felhasználhat az ügyfél.

Egyszóval nagyon sokféle szolgáltatás elérhető náluk és szinte minden élő közvetítésekkel kapcsolatos vágyat ki tudnak elégíteni. Számomra nem is volt kérdés, hogy együtt szeretnék velük működni.

A weboldalukon található űrlap kitöltésével felvettem velük a kapcsolatot, majd megkerestek és e-mailben leveleztünk a részletekről és a koncepcióról. Azóta már többször is kihívtam őket rendezvényekre és mindegyik ügyfél borzasztóan elégedett volt a szolgáltatásukkal. Egyesek még az elérhetőségeiket is elkérték, hogy a későbbiekben biztosan őket keressék fel.

Természetesen én is nagyon meg voltam elégedve, főleg, hogy számomra az ügyfél boldogsága a legfontosabb.

A barátomnak is hatalmas köszönettel tartozom a Livestreaming produkciók, élő internetes közvetítés gyártás üzenetért, amivel belinkelte nekem az interneteskozvetites.hu-t. Nélküle nem találtam volna rá erre a csodálatos szolgáltatásra.