Fontos a bejárati ajtó zárbetét ára és minősége a védelem kialakításánál

Szponzorált tartalom

Zárszerviz XIII. kerület

Sokan nem vesznek tudomást róla ha elhagyjuk az otthonunkat, megtakarításaink és ingóságaink a bejárati ajtó mögött maradnak, és a zárak minőségén dőlhet el, hogy biztonságban vagy éppen ellenkezőleg bizonytalanságban vannak dolgaink!

Egy silány minőségű bejárati ajtózár alkalmazása rés lehet a pajzson hiszen csak pár másodperc választhatja el az illetéktelen behatolónkat attól, hogy megdézsmálja az értékeink egy részét vagy esetekben teljes egészét.

Ugyan ez a helyzet a biztonsági ajtók esetében is!
Fontos, hogy az ajtót minőségi, biztonsági zárral szereljük fel hiszen ettől lesz ellenállóbb a külső hatások során.
De akár biztonsági zár szereléssel növelhetjük az értékeink védelmét.

Minden forgalomban lévő ajtózár betét a zárszerelő segítségével cserélhető ezért maximális körültekintéssel ki lehet választani a biztonságnak megfelelő védelmi eszközt!
Sokan azt gondolják, hogy olcsón lehet védeni értéket az ingatlan területén!
Ez tévhit, hiszen a biztosító társaságoknak is vannak követelményeik a zárbetét minőségének tekintetében.

Azok az ajtózárak amelyek megfelelnek ennek a magasan tartott előírásoknak nem az olcsó tartományban keresendőek.
Persze jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mennyit is kell költeni egy zárcserekor a lakás vagy családi ház védelmére?
Sok lehetőséget lehet megvilágítani ám az első mindenképpen a betörések száma kell hogy legyen a területén.
Ha ezt a terület mérjük fel Budapest 13. kerületben az illetéktelen behatolások száma egy a tízhez!

Ez azt jelentheti, hogy ha egy társasházban a mi bejárati ajtónk magas minőségű zárakkal van felszerelve biztosak lehetünk benne, hogy nem elsőként fogják azt támadni.

Körbe kell csak nézni a lakótérben és akár hevederzár felszerelésével tovább fokozni a biztonságot, ezért más irányba terelhető akár a szomszédok biztonsági ajtójára is kerülhet a választása a betörőnek a zárnyitáskor.

Minden esetben végig kell gondolni milyen áldozatot vagyunk képesek meghozni ebben a kényes kérdésben, hiszen nem más mint a jövőnk megtakarításai válhatnak a felületességünk áldozatává.

Egy esetleges betörés után biztos lehet benne, hogy a kárérték töredéke lett volna zár csere műveletének értéke így viszont akár a többszörösébe is kerülhet a figyelmetlensége.

Hozzáteszem a biztosító társaságok is hanyag kifizetést produkálnak egy gyengébb minőségű ajtózár esetében mint a magasabb biztonság alkalmazásánál.
Ha elnavigál az zárcsere futárnál található oldalra pontos válaszokat kaphat a bejárati ajtó zárcsere kényes kérdéseire és megoldásaira amelyeket itt talál: www.zarcserefutar.hu/zarszerviz-13-kerulet.html