Ha szeretnéd, hogy céged budapesti székhellyel rendelkezzen

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás Budapesten
székhelyszolgáltatás Budapesten

Ha valaki igazán sikeres vállalkozást szeretne létrehozni, azt illik profin is működtetni. Úgy, hogy a törvényi előírásoknak mindenben megfeleljen, ugyanakkor a tulajdonosoknak a lehető legkényelmesebb, és legtöbb hasznot hajtó legyen.

Szerencsére ma már könnyedén találhatunk olyan más vállalkozást, akinek az a profilja, hogy minél jobban segítsen bennünket ezen törekvéseinkben.

A szekhelypartner.hu pontosan egy ilyen cég, mely a weboldalán keresztül kínálja székhelyszolgáltatás Budapesten ajánlatát.

A fő profilként székhelyszolgáltatással foglalkozó cég fölveszi a kapcsolatot ügyvédjével, az együttműködést követően egy órával pedig már el is készíti hozzájáruló nyilatkozatát, melyet ügyvédjének is megküld, hogy azt Ön is minél hamarabb aláírhassa.

A továbbiakban székhely táblát helyeznek ki, és gondoskodnak a cég teljeskörű levelezéséről: az átvételekről, az egész postázásról (mindenféle postázási díj felszámítását mellőzve), valamint intézik az e-mail forgalom kezelését, ezen kívül pedig szkennelési szolgáltatást is nyújtanak.

Mindezt úgy teszik, hogy a megbízónak nem kell személyesen megjelennie a bejelentett székhelyen. Mindezen tevékenység teljesen törvényes keretek közt, a 7/2017 IM rendelet szerinti székhely, valamint a 2017. évi LII és LIII. tv. számú rendeletek alapján történik.

Szolgáltatásukat féléves, egy éves és kétéves díjcsomagokra bontva kínálják.

Holnapjukon emellett ismertetik a cég alapításakor szükséges legalapvetőbb teendőket.

Ezt egészen az alapoktól, tehát a cégforma legoptimálisabb kiválasztásától a könyvelő fontosságáig, aztán a cégnév, a Teáor szám megválasztásának jelentőségéig. Ismertetik a cég jegyzett tőkéje megállapításának fontosságát, valamint természetesen a fő a profiljukhoz tartozó székhely kiválasztás jelentőségét.