Te hol szoktál biztosítást kötni? Főleg, ha utazol?

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás online
lakásbiztosítás online

Az a tapasztalatom, hogy az amatőrök mindig azt a biztosítást kötik meg, ami a legolcsóbb, gyakran utána sem néznek, hogy ez pontosan mit jelent.

Pedig én, mint az extrémebb sportok kedvelője tudom, hogy nagyon is sokat tud jelenteni, hogy milyen biztosítást köt az ember, amikor elutazik.

Sokan vannak, akik azt gondolják, ők úgysem lesznek betegek, aztán próbálják majd elintézni a biztosítóval a kórházi számlákat, az elveszett elektronikai tárgyakat, bőröndöket úgy, hogy azokra nem, vagy csak részben terjedt ki a biztosításuk.

Mindig fontos, hogy felkészüljünk minden eshetőségre, hiszen nem csak azért kötünk utasbiztosítást, hogy legyen, hanem azért, hogyha tényleg valami baj történik, akkor védve legyünk és a költségeinket térítse a biztosító.

Külföldön nagyon drágák az orvosi kezelések, a törölt járatok helyett drága újat foglalni, és mindig fel kell készülnünk arra, hogy valami közbejön, amivel nem tudunk mit kezdeni.

Nekem például már volt szerencsém külföldön kórházba menni, ugyanis síelés közben megsérültem. Senkinek sem kívánom az élményt! Ha nem kötöttem volna egy jó biztosítást, akkor szerintem még most is a kórházi kezelés számláit fizetném.

De hol kössünk biztosítást?

Nehéz megmondani, melyik a legjobb oldal, hiszen nagyon sok van, ami biztosításokkal foglalkozik. Az én kedvencem a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldal.

Akkor találkoztam először velük, mikor lakásbiztosítást szerettem volna kötni, azelőtt nem is igazán hallottam róluk, amit nem értek, hiszen kifejezetten jó hírű biztosítóról van itt szó.

A cég ugyanis biztosításokat értékesít, illetve pénzügyi tanácsadással foglalkozik. Náluk kötöttem meg életem első lakásbiztosítását.

Itt van egy nagyon jó opció, a lakásbiztosítás kalkulátor, amit mindenkinek ajánlani tudok. Ez abból, áll, hogy ki kell tölteni a sablont, válaszolni kell a kérdésekre, amiket az oldal ajánl, utána pedig kiadja, hogy melyik lakásbiztosítás a legmegfelelőbb a számunkra.

Minden lakásbiztosítás más egy kicsit, így sokkal könnyebb rájönni, hogy mégis mi a különbség köztük. Régebben, mikor még nem ismertem ezt az oldalt, nehezen igazodtam el a rengeteg biztosító cég oldalán, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbbször nem is azt a biztosítást kötöttem meg, ami a legjobban megérte volna. De a Pannon-Safe-nél mindig biztonságban vannak a pénzügyeim.

Itt tudom, hogy minden pénzügyemet rájuk bízhatom, segítenek megtalálni a legjobb hitelt, segítenek abban, hogy melyik biztosítást kössem meg. Online, telefonon és személyesen is el lehet érni őket, így, ha valaki végképp nem tud eligazodni az amúgy nagyon könnyen kezelhető oldalukon, annak ajánlom a személyes találkozót. Itt jó, ha időpontot foglal az ember, és ebben az esetben mindenben tudnak segíteni. Nem csak a biztosítások, hanem a befektetések, a hitelek, a vállalkozói biztosítások is a profiljuk részét képezik, így ezekben is segíteni tudnak a szakmai tudásukkal és hozzáértésükkel.

Egyébként egy magyar tulajdonú cégről van szó, akik már hosszú ideje segítenek az embereknek a pénzügyeikben, ezért bátran ajánlom őket, hiszen nekem rengetegszer segítettek már.

Mindig érdemes alaposabban körbejárni a biztosítási témát, ha éppen be akarjuk biztosítani a lakásunkat, vagy magunkat, és ha nem megy, akkor bátran keressük fel a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalt!