Új gamer monitort tudtam szerezni a Bestmarkt nevű oldalról.

Szponzorált tartalom

monitor
monitor

Egyre inkább elterjedtek kezdenek lenni a videojátékok a populáris kultúrában. Ha visszatekintünk 20 vagy 30 évvel ezelőttre, még senki sem gondolta azt, hogy számítógépes játékokkal pénzt keresni és sportolni egyszer egy opció lesz. Most viszont ebben a korban a videojátékok egyre nagyobb teret szorítanak maguknak. Számomra azonban nem az az érdekes, hogy a kompetitív sportok világába is be tudott törni, hanem, hogy egyre több fejlesztő kezdett odafigyelni arra, hogy művészeti értéke is legyen az általuk készített játéknak.

Egyszer régen néztem egy nagyon érdekes videót arról, hogy különböző médiumok használatával miként tudjuk kifejezni magunkat. A filmeknél az az elv érvényesül, hogy inkább mutasd, mint mondd. Már ez is egy nagyon érdekes újítás a könyvek hagyományos felépítésével szemben. A játékoknál azonban egy új dologra kell odafigyelni: csináld és ne mutasd. Tehát a legfontosabb az, hogy mi, mint játékosok mit élünk át.

Ehhez pedig nem rossz, ha az embernek van egy jó monitorja. Sajnos az enyém már elég elavult volt és nem tudott 1080p-ben képet lejátszani. Újat akartam venni és beírtam ezért a keresőbe, hogy monitorok webshop. Így kerültem a BestMarkt nevű oldalra, ahol kedvező ajánlatokat tudtam találni körülbelül bármihez, amire csak szükségem volt. A monitorok webshop részleg is bővelkedett a legkülönbözőbb ajánlatokban.

Ahhoz, hogy a monitorok webshop részlegre érjek, nem kellett semmi mást tennem, csak használni a BestMarkt kategória menüjét. Ennek segítségével könnyedén szűrni tudtam azt, ami aktuálisan engem érdekelt. Nem kellett egyenként átnéznem minden terméket az ömlesztett listából. A kialakítás mellett az oldal kinézetére sem lehet panasz, mivel a színei sosem terelik el az ember figyelmét. Minden tisztán kivehető és könnyen kiolvasható, ami nagy segítséget jelenthet az idősebb családtagjainknak, akik nem látnak már olyan jól.

Ha a nagypapám értene a monitorokhoz, akkor biztos egyetértene velem abban, hogy a BestMarktról érdemes csak rendelni. Miért is? Először is, a kedvező árak miatt. Ahogy pörgetjük lefele a listát, át tudjuk tekinteni az összes termék árát, mivel ki van helyezve a képük mellett. Az árak ráadásul külön ki vannak emelve sárgával, úgyhogy biztos nem fogunk elsiklani fölöttük.

Persze, ha az ember monitort akar venni, akkor nem feltétlenül az ár az, amiből meg tudja ítélni, hogy megfelelő-e számára a termék. Szerencsére a BestMarkton nem csak ennyit tudhatunk meg ezekről az elektronikus berendezésekről. Be se kell lépnünk a termék külön ismertető oldalára, már a kép alatt elolvashatjuk a legfontosabb címszavakat. Ezek segítségével nem fogunk feleslegesen időt vesztegetni azzal, hogy külön megnézegetjük a monitorokat. Én például arra figyeltem a legjobban, hogy nagy legyen a felbontás. Így, mikor megláttam, hogy az egyik monitor csak 1680×1050-es felbontásra képes, rögtön tovább is tekertem.

Hosszas mérlegelés után úgy tűnt, hogy megvan az a monitor, ami ideális lesz számomra. Most jött az a rész, amitől rettegtem: a vásárlás. Rengeteg webshopon talán ez a legnehezebb lépés, mivel a kezelőfelület egyáltalán nem felhasználóbarát. A BestMarkt webshopnál azonban ettől nem kellett tartani. Egyszerűen csak a kosárba helyeztem a megvásárolni kívánt monitort, majd kitöltöttem az adataimat. Ezután már csak a fizetés volt hátra és őszintén szólva, szerintem az egész procedúra nem vett el több mint öt percet az életemből. Nagyon meg voltam elégedve a BestMarkt termékeinek minőségével és a kiszállítás gyorsaságával is.