Vár a Plum Pudding kindergarten Budapest városában!

Szponzorált tartalom

kindergarten Budapest
kindergarten Budapest

Egyre nagyobb értékkel bír a nyelvtudás, amit soha nem késő csiszolni vagy épp új nyelv tanulásába kezdeni. Már egészen fiatal korban is lehet ezzel foglalkozni, hiszen a játékos tanulás szinte észrevétlenül fejleszti a legkisebbeket is.

 

Ha úgy gondolod, hogy gyermekednek jót tenni egy olyan közeg, ami változatos és nemzetközi, színesebb környezettel tud számára szolgálni, akkor érdemes lehet a Plum Pudding Kindergarten Budapest nyújtotta lehetőségekkel megismerkedni! Rengeteg program és mint ahogy említettük, játékos közegben történő tanulás várja a legkisebbeket is! Semmi gond, ha nem ismeri a nyelvet a kicsi, hiszen az óvoda lehetőséget biztosít rá, hogy bárki megkezdhesse náluk az ismerkedést.

 

Barátságos, családias környezetben tölthetik el a kicsik a mindennapjaikat, ahol nem csak a tanítók oktatnak, hanem egymást is a gyerekek. Ez a módszer nagyon jól beválhat, hiszen a legkisebbek egészen fogékonyak és egymástól is sokat leshetnek el. Szép időben hatalmas udvaron játszhatnak, emellett rengeteg foglalkozás tesz róla, hogy a gyerkőcök mindig valami újat és érdekeset tanulhassanak.

 

A tanítók egész nap angolul beszélnek, ami nagyban hozzájárul ahhoz, a gyermekek könnyedén megismerkedhessenek az alapokkal. Idővel persze ez a tudás finomodik és sokkal inkább képesek lesznek a picik alkalmazni is a gyakorlatban. Kindergarten Budapest II. kerületében, gyönyörű és igényes környezetben, mely gondoskodik a kisebbek és nagyobbak fejlődéséről, miközben szinte észrevétlenül szívják magukba a tudást.

 

Többféle kultúra és nemzet kerül terítékre az évek során, melynek köszönhetően sokkal nyitottabb, elfogadóbb és boldog gyermek cseperedhet az oviban. Ez nagyon fontos, hiszen az empátia megismerése különösen fontos gyermekkorban. Emellett számos további módon fejleszti a gyerekeket mindaz, hogy ilyen változatos környezetet biztosít számukra a Kindergarten Budapest.

 

Az óvoda honlapján rengeteg információ és fénykép, valamint videó mutatja be a mindennapi életet, ami segíthet megismerni egy kicsit közelebbről az ovit és annak mindennapjait, elveit.