Vitorlázás a Balatonon a FüredYacht Charterrel!

Szponzorált tartalom

vitorlázás
vitorlázás

Közép-Európa legnagyobb tava hatalmas vitorlás flottával rendelkezik, a FüredYacht Charter és Oktatóközpont pedig vitorlázás terén megannyi szolgáltatást nyújt! A vitorlázás népszerű tevékenység a Balatonon, egyedülálló lehetőségekkel tud szolgálni az idelátogatóknak. A tavon vitorlás bérlése is lehetséges, beleértve a hajó nélküli és a skipperes chartereket is. A tó változatos vitorlázási élményeket kínál, az északi nyugodt vizektől a déli, nehezebb körülményekig, így kezdők és tapasztalt vitorlázók számára egyaránt remek célpont.  

Egyes kölcsönző cégek vitorlásleckéket kínálnak azoknak, akik még nem ismerik ezt a sportot. A balatoni-hajoberles.hu oldalon közelebbről is megismerheti azokat a vitorlázás ajánlatokat, amelyeket a charter nyújtani tud. A táj nyújtotta szépség, a víz hullámzása különleges kikapcsolódási vagy sportolási megoldásokat tesz lehetővé. Bejárhatunk különböző részeket a balatoni partokon. Szuper program a vitorlázás a barátokkal, ugyanakkor ideális körülményeket teremt a romantikázáshoz is. Akár kapitánnyal, akár anélkül szeretnénk vitorlást bérelni, mindkettőre van lehetőségünk.

Méretben eltérő, kialakításban különböző vitorlások közül választhatnak az érdeklődők. A weboldalon felsorakozó vitorlástúrák széles körben elégítik ki a különféle igényeket. Tihany félszigetkerülő túra, Kelet-Nyugat vitorlástúra, badacsonyi bortúra, éjszakai vitorlázás vagy szabad vitorlázás egyaránt szerepel az ajánlatok között. Bármilyen célból is vegyétek igénybe a szolgáltatást, például csapatépítésre, családi programhoz, születésnapra, minden esetben egyedülálló élményekben lehet részetek!

Amennyiben a vitorlázás a Balatonon felkeltette az érdeklődéseteket, akkor azt tanácsoljuk, hogy nézzetek körül a weboldalon és keressétek meg azt a lehetőséget, ami a legjobban megfelel az elképzeléseiteknek. Ezután csak néhány kattintás és máris időpontot tudtok foglalni, a szolgáltatást pedig időjárás garanciával érhettek el!