WoodWick az érzékek kényeztetéséhez!

Szponzorált tartalom

WoodWick
WoodWick

Imádom a gyertyákat, ezek közül is leginkább azokat, amelyek nem csak kellemes illatot árasztanak magukból, hanem a megjelenésük is igényes. A szép üvegekbe rejtett minőségi gyertyaviasz teljesen levesz a lábamról, ezért is vagyok nagy rajongója a WoodWick illatgyertyáknak!

Először akkor találkoztam vele, mikor az egyik barátnőm egy ilyen gyertyát ajándékozott nekem. Előkelő helyre került, pont amilyen a megjelenése is. A nagy üveges változatát kaptam, bár mindegyik sajátossága, hogy üvegben vannak. Egy fárasztó hét után úgy döntöttem, hogy muszáj egy kicsit a kádban lazítanom. Megfogtam a kis könyvemet, amit éppen olvastam akkoriban és bevonultam a fürdőszobába. 

A kádban gőzölgött a forró víz, nagyon hívogató volt. Gondoltam, adjuk akkor hát meg a módját a dolognak, így fogtam az ajándékba kapott WoodWick gyertyát és a kád szélére helyeztem. Meggyújtottam. Pár pillanat múlva fantasztikus illatok lengték be a helységet, abszolút sikerült ellazulnom tőle. Olyannyira, hogy a párom két óra múlva már aggódva lépett be hozzám, nem tudta elképzelni, mit lehet ennyi ideig csinálni a kádban.

WoodWick gyertyát azóta is rendszeresen vásárolok, hol magamnak, hol másoknak, hogy nekik is megmutathassam, mire képes ez az üvegbe olvasztott csodaviasz! Javaslom, hogy szerezz be Te is egyet magadnak azokra az időkre, amikor egy kád víz, egy jó könyv és a megfelelő illatgyertya varázsa kell ahhoz, hogy feltöltődj! Garantált ellazulás, isteni illatok!