A cserepeslemez felrakása rendkívül egyszerű!

Szponzorált tartalom

cserepeslemez felrakása
cserepeslemez felrakása

Az építkezések kapcsán a gyorsaság mindenképp pénzspórolást jelent, hiszen minél rövidebb ideig tart az építkezés, már ha hagyományos megoldásokról beszélünk és nincsenek különösebb extrák, akkor biztosan olcsóbban megússzuk!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a minőség rovására menne a gyorsaság, hiszen kiváló anyagokkal dolgozhatunk például a tetőfedésnél, melyhez a cserepeslemez felrakása számos előnyt kínál.

A mintázatát illetően a hagyományos tetőcserepkhez hasonló megjelenésre számíthatunk, a színekkel kapcsolatban pedig szintén sokféle megoldás közül választhatunk, ha nem ragaszkodunk a piros színhez.

A tárolásra azonban ügyelni kell, hogy ne sérüljön a cserepeslemez, pontosabban ne hajoljon meg, ne deformálódjon el. Erre is megvannak a megfelelő módszerek. Amint kész az alap építmény szerkezete, már meg is történhet a cserepeslemez felrakása, melyhez segítséget a lemezbenotthon.hu oldalon találhat.

Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít magának ez a szuper építőanyag, amely ideális választás tetők fedésére. Könnyű súllyal rendelkezik, így a felhelyezés is egyszerűbb, sőt gyorsabb. A belső hőszigetelésről viszont itt is gondoskodni kell, mint a hagyományos tetőknél is. Annak érdekében, hogy ne csapódjon ki a pára odabent, ezzel a lépéssel is számolni kell. 

A cserepeslemez vágható, ezért tetszőleges méretekben használhatjuk fel. A mérés különösen fontos minden szakaszban, ezért amint elkezdődik a munka a cserepeslemez felrakása kapcsán, minden lehetséges alkalommal mérni érdemes a pontos illeszkedés érdekében.