Rágómaki vásárlás kibabánknak, akár egy síparadicsomból is.

Szponzorált tartalom

rágómaki
rágómaki

A téli sportok szerintem nagyon különlegesek. Emlékszem, hogy mikor gyerek voltam, az osztállyal gyakran jártunk korcsolyázni. Ez egy hatalmas esemény volt, mivel ezzel elment szinte az egész nap. Nem voltam túl sportos gyerek, úgyhogy az én emlékeim nem is feltétlenül a korcsolyapályához kötődnek, hanem a környezethez. Sosem felejtem el azt az érzést, mikor néhány fárasztó kör után édesanyám vett nekem egy melegszendvicset a büfében.

A másik dolog, ami nekem személyesen hiányzik, az egyértelműen a szánkózás. Tudom, hogy ha majd egyszer elég nagy lesz a gyerekem, akkor ezt újra átélhetem. Én azonban egyre jobban kételkedem abban, hogy ez lehetséges lesz. A globális felmelegedés miatt az utóbbi években szinte nem is láttam olyan havat, amin szánkózni lehetne. Ez pedig nagyon sajnálatos. Hiszen a tél sokkal jobb fehéren, mint lucskosan és barnán.

Jelenleg azonban nem a jövővel voltam elfoglalva, hanem azzal, hogy megfelelő rágókát vásároljak a kisbabánknak. Most jutottunk el a fogzás időszakába, ami nem egy egyszerű dolog sem a babának, sem a szülőnek. Az interneten keresgélve azonban rátaláltam az Imagine Baby oldalára, ahol különböző rágómaki termékek voltak elérhetők. Elsősorban azzal tudtak megnyerni, hogy a keresőben az első helyen voltak jelen. Ez azonban csak a hab a tortán volt, mint később kiderült.

Az oldalra belépve már rögtön megragadott az, hogy mennyire személyes érzetű az oldal. Rengeteg olyan webshopon jártam már, ahol minden rideg és csak az üzletre van kihegyezve. Az Imagine Baby személete azonban teljesen más az üzlethez. Ezt már akkor gondolhattam volna, mikor elolvastam a rágómaki kiírást. Tetszett az is, hogy a majmos témát teljesen átélték. Az oldalon szinte mindenhol ezek a mókás kis állatok voltak és gondolhatjátok, hogy a rágómaki termék is hasonló formát ölt.

Az egyik legcsodásabb érzés egyébként egyértelműen az, hogy visszarepített a gyermekkoromba. Minden aranyos, mosolygós. Ezt pedig nem lehet elérni anélkül, hogy a rágómaki mögött álló komolyan gondolná a küldetését. Ez pedig nem más, minthogy prémium minőségű, főleg fogzással kapcsolatos termékeket juttassanak el a gyermekeinkhez.

Egy szülőnek azonban sajnos általában nincs túl sok ideje az interneten böngészni, úgyhogy nagyon örültem, hogy egy kattintással már a rágómaki kategóriában találtam magamat. Sokféle színben elérhetők és érdemes a lista aljára is tekerni, mert jelenleg többet még akciós áron is be tudunk szerezni. A makik designja egyszerű volt és mégis sokkal több személyiséggel rendelkeztek, mint azok az amorf rágókák, amiket a boltban lehet kapni.

Az árak természetesen tükrözték is ezt a prémium minőséget. Viszont annak tudatában, hogy a rágómaki termék nem valami tömeggyártott dolog, ezt teljesen meg tudtam érteni. Nekem is az a fontos, hogy minden olyan eszköz, ami a gyerekem fejlődésében segít, a lehető legjobb minőségű legyen. Jó volt azt is tudni, hogy az Imagine Baby csapata ennyire a szívén hordozza az ügyet. Így nem kellett attól tartanom, hogy esetleg valami baj lehet, miközben a kisbabám a rágómakit használja.

Zárásnak már csak annyit tennék hozzá az egészhez, hogy a megrendelt makik meglepően gyorsan meg is érkeztek. A gyermekemnek nagyon tetszett és látszott, hogy ez a kedvence a többi játéka mellett. Egész nap ezzel járkált a szájában és sokkal kellemesebbé tette neki és nekünk is a fogzás gondterhes időszakát.