A terasz tolóajtó modern és különösen praktikus!

Szponzorált tartalom

terasz tolóajtó
terasz tolóajtó

Az embernek ha csak egy kis zsebkendőnyi zöldterület, de annyi legalább tartozik az ingatlanhoz, ahol él, akkor máris annyival nagyobb az élettere, ami szuper dolog! A természet közelségét mind megbecsüljük, főleg akkor, amint a tél után megjelennek az első napsugarak, mikor felmelegszik a levegő. Ilyenkor egyre több időt töltünk el a szabadban, szinte szomjazunk a friss levegőre és a jó időre. Nagy szerencse tehát, ha van kert, udvar, amit még közelebb hozhatunk az élettérhez egy terasz tolóajtó segítségével!

A terasz tolóajtó legfőbb előnye, hogy helytakarékos – csak annyi helyet foglal el, amennyi feltétlenül szükséges! Nem kell kerülgetni a nyitott teraszajtót, mert a fal síkjában lehet nyitni ezt a típust. Rendkívül praktikus tehát, ráadásul modern és kényelmes használni. Ez a teraszajtó változat is kérhető a fehér alapszín mellett más színekben is, vagyis teljes mértékben a saját igényeinkhez, az ingatlan stílusához lehet igazítani.

Lehet erkélyajtó is belőle, ami egy lakásban kiváltképp jó szolgálatot tehet, hiszen a kisebb alapterületű ingatlanok esetében mindig probléma van a rendelkezésre álló hellyel, ami szinte sosem elég. Ha itt az ideje a nyílászáró cseréjének, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy milyen előnyökre tehetünk szert egy terasz tolóajtóval, mert jócskán akad ilyen!

A terasz tolóajtó típusok kapcsán lehet több tagból álló tolóajtót és ablakokat is választani, amennyiben ez tetszik, illetve ha például nem lehet az épület szerkezete miatt egy hatalmas, 1-1 elemből álló tolóajtót beépíteni. Mindenre van megoldás, hogy praktikus és egyszerre szép ajtóból léphessünk ki a teraszra, erkélyre vagy közvetlenül a kertbe.

Az üveg terasz tolóajtók kapcsán mindenképp azt javasoljuk, hogy szakemberrel történjen a beépítés, hiszen ahogyan egy szimpla ablaknál is felmerülhetnek a későbbiekben problémák a nem megfelelő beépítés miatt, úgy egy nagyméretű, az átlagtól eltérő nyílászárónál csak úgy mehetünk biztosra, ha ablakossal építtetjük be! Az Ablakban Otthon készséggel áll rendelkezésre bármilyen nyílászáró beépítésével kapcsolatban!