Ha Tihany étterem, akkor a Plage 18, amit érdemes kipróbálni!

Szponzorált tartalom

Tihany étterem
Tihany étterem

A Balaton nem feltétlenül csak a fürdőzésről szól, rengeteg program, élmény várja a turistákat főleg a nyári szezonban. A kulináris élvezetek kedvelőinek figyelmébe ajánljuk az északi parton elhelyezkedő tihanyi éttermeket, sőt ha már Tihany étterem a balaton parton, akkor a Plage 18 az egyik, amelyet kár lenne kihagyni!

Az a’la carte ételek sokasága várja a vendégeket, akik fantasztikus panoráma mellett élvezhetik az ízletes ételeket! A szemet gyönyörködtető balatoni tájak közül Tihany kiemelkedő a látványosságok tekintetében, ezért ha az ember arra jár, akkor a többség azzal is tervez, hogy ízletes borokat kóstol látogatása során, hogy különleges helyi ételeket fogyaszt.

Tihany étterem felhozatalából kiemelkedik a Plage 18, amely közvetlenül a strandon található. Nem csak a környezete, hanem az ételeik is különleges lehetőségekkel szolgálnak a vendégek számára. Az étlapon megannyi finom fogás sorakozik fel, előételek, levesek, reggelik, főételek, vacsora menük és desszertek többek között, amiből a vendég válogathat. Ezen belül húsok, halak minden igénynek megfelelően, kiváló alapanyagokból készült ételek várják őket.

Ha tehát Tihanyba látogat, akkor azt tanácsoljuk, hogy egyúttal térjen be az étterembe, ahol csodálatos környezetben, kellemes kínálat mellett élvezheti a balatoni hangulatot. Tihany étterem szempontjából számos különlegességet sorakoztat fel, köztük a hagyományos és a modern konyha ételeivel. A borok kínálatában is a legjobbak szerepelnek, így aki szeretne egy finom ital mellett elmerülni a tájban, annak mindenképp kitűnő választás az étterem!

Asztalfoglalás lehetséges, amit online egyaránt megtehet az érdeklődő, aki szeretné kipróbálni a tihanyi étterem nyújtotta kínálatot, benne a’la carte ételek sokaságával!