Ilyen egyszerűen rendelhetsz online tintapatront megbízható webshopból.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatresz.hu
nyomtatoalkatresz.hu

Otthon nyomtatni jó dolog, de sajnos a patronok nem örök életűek, így mindig ügyelni kell arra, hogy legyen otthon tartalék patron. Nem érdemes arra várni, hogy kifogyjon, amit épp használunk, de ha még is így járunk, akkor sincs gond, hiszen a nyomtatoalkatresz.hu oldalról akár egy-két munkanapon belül is be lehet szerezni a tintapatront.

Ahhoz, hogy tintapatront rendelj online első lépésként szükséged lesz egy megbízható, nyomtató alkatrészeket árusító webshopra. Tintapatron és egyéb nyomtató kellék vásárláshoz ajánlom neked az imént említett nyomtatoalkatresz.hu toner és tintapatron webshopot, ahol eredeti és utángyártott alkatrészek közül is tudsz választani.

Ha tudod a vásárolni kívánt patronnak a cikkszámát vagy a pontos nevét, akkor egyszerűen az oldal tetején található keresés címszóval ellátott mezőbe kell belekattintani, és ide beírhatod a cikkszámot, vagy kellékanyag nevet, majd pedig egyszerűen az enter billentyű megnyomásával, vagy a kereső ikonra kattintva már ki is listázhatod a cikkszámnak vagy kellékanyag nevének megfelelő termékeket.

Ha nem tudod pontosan, hogy milyen patronra van szükséged, akkor egyszerűen használd a felső menüsort, ahol a termékek kategóriák, illetve nyomtató kellékek vásárlása esetén nyomtató alapján vannak listázva.

Néhány lépésben egyszerűen megtalálhatod azt a patront, amire szükséged van. Ehhez egyszerűen válaszd ki azt a tintapatron menüt, majd pedig azt a márkát, amit használsz. Ez lehet Canon, Epson, HP, Lexmark vagy Philips patron.

Ha rákattintottál arra a márkára, amit te használsz, akkor egy újabb keresővel fogsz találkozni, valamint a kereső alatt egy listával, ahol egyszerűen a nyomtató sorozat nevére kattintva ki tudod választani azt a nyomtatót, amilyen neked van otthon. Ha nem tudod fejből a nevét, akkor a nyomtatón is meg fogod találni ezt a sorozatszámot, valamint a nyomtatóhoz kapott útmutatóban is.

Ha megvan, hogy milyen sorozatú nyomtatód van, akkor egyszerűen kattints rá vagy keress rá a keresőben. Ezután nem kell tovább keresgélni a nyomtatódhoz passzoló patront, mivel az oldal ekkor már kizárólag azokat a termékeket fogja neked megjeleníteni, amelyek kompatibilisek a te nyomtatódhoz.

Lehetséges, hogy több opciót is meg fog jeleníteni az oldal. Lehet, hogy listáz neked eredeti, valamint utángyártott patronokat is. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy tudsz majd velük nyomtatni, hiszen az utángyártott patronok is tökéletesen használhatók. Ezt akkor érdemes választani, hogyha nagyon fontos számodra, hogy pénztárcakímélő legyen az új patronod.

Nagyon fontos kiemelni, hogy utángyártott patront csak az olyan megbízható webshopokból vásárolj, mint a nyomtatoalkatresz.hu webáruház.

Ha a listában egy terméknél egy narancssárga homokóra ikont látsz, ami mellett az az információ szerepel, hogy rendelésre, akkor ne ess pánikba, egyszerűen hívd fel az ügyfélszolgálatot, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a kapcsolat menüpontra kattintva, ahol e-mail címet is fogsz találni. Előfordulhat, hogy akár egy-két munkanapon belül be tudják szerezni az így megjelölt terméket is, tehát mindenképp érdemes velük egyeztetni az adott patronnal kapcsolatban.

Ha a termék elérhető az oldalon, akkor egyszerűen a kosárba tesz feliratú zöld színű gombra kattintva beteheted a kosaradba a terméket, majd pedig a kosár ikonra kattintva listázni tudod a termékeket, amelyeket elhelyeztél a kosaradban. Itt lehetőséged van még tovább szerkeszteni a kosarat, vagy pedig hogyha már végeztél a vásárlással, akkor egyszerűen a fizetés gombra kattintva a pénztár oldalon fogod találni magadat, ahol az e-mail címed megadását követően a számlázási cím és a szállítási cím megadása következik, majd pedig a szállítási módot és fizetési módot tudod beállítanod. Ezt követően pedig a rendelés áttekintése után el tudod küldeni a rendelésedet.

A kiszállítás jelenleg visszavonásig ingyenes az oldalon, így szállítási költséggel nem kell foglalkoznod.

Ilyen egyszerűen és gyorsan megvásárolhatod online a nyomtatódhoz szükséges tintapatront, de akár tonert, festékszalagot, egyéb lézerkellékeket, valamint papírokat is vásárolhatsz a nyomtatáshoz.