Télen is egyre több energiát termelhetünk napelemmel.

Szponzorált tartalom

Napelemrendszer.info
Napelemrendszer.info

Ez a technológia is rohamosan fejlődik! A dőlésszög, a napelem felülete mind lehetővé tehetik, hogy még a hó se álljon meg rajta tartósan, de mifelénk – az alpesi országokat leszámítva – tudjuk, hogy a tartós havazástól lassan teljesen elbúcsúzhatunk! Nemrég olvastam ezekről a dolgokról, mert ez érdeklődésem a napelemek irányába egyre élénkebb. Már szinte minden komolyabb összefoglalót elolvastam, de ha ki kéne emelnem egyetlen weboldalt, amit mindenkinek ajánlanék, ez volna: Napelemrendszer.info.

Sőt, a Napelemrendszer.info azoknak is jó, akik az enyémnél nagyobb elszánással már bele is vágnának a projektbe, mert az ország teljes területén, az elérhető legjobb szakemberekkel dolgoznak ők együtt.

El is olvasható, mennyi helyre, és milyen változatosakra szereltek már fel napelemeket, de az oldal készséggel megválaszol bármilyen egyéb kérdést is (ha merülne még fel ilyen, pluszban), az esetleges ajánlatkéréstől függetlenül is. Ha fel szeretnénk tenni egyet, elég legfelül a keresztnevünk mellett a mobilszámot, és a mail-címünket megadni, és már írhatjuk is a kérdésünket az oldal legtetején.

Aztán, ha eldöntöttük, hogy idővel tényleg napelemeket szeretnénk, tehát fogyasztókból egyben termelőkké is válnánk a villamosáram tekintetében, a helyszíni felmérés ingyenes. Erre szükség is van azok részéről, akik magukat a munkálatokat végeznék, de nem áll az egész másból, mint: a ház tájolásának és árnyékoltságának felméréséből, a tetődőlésszög és a stabilitás szemrevételezéséből, ilyen apróságok… Nincs se munkadíj, vagy kiszállási költség. A folyamat gyors, de mindenre kiterjedő. Egyeztetett időpontban.

Én végül úgy döntöttem, hogy olvasgatok még tovább, de ez nem befolyásolta azt, ahogy a szakik minden szaktudásukat alkalmazva mindenben alaposan felvilágosítottak, és nagyon segítőkészek voltak. Nincs jelentősége, hogy végül elfogadjuk-e az ajánlatot, keressük őket bizalommal: Napelemrendszer.info.