Tetszenek a színes, mintás pólók? Akkor itt a helyed!

Szponzorált tartalom

mintás pólók
mintás pólók

A színesen és változatosan öltözködés a színes egyéniség egyik jele is lehet, már ha így fogod fel. Nekem például kifejezetten gyengéim a különböző mintákkal, poénos feliratokkal ellátott pólók, ezeket bármekkora mennyiségben el tudom viselni a ruhatáramban. Éppen ezért örültem annyira, amikor egy kedves ismerősöm volt kedves a figyelmembe ajánlani a lolmarkt.hu weboldalát, ami egy kifejezetten kreatív és szórakoztató pólókészítő vállalkozásé, akik hatalmas választékban kínálnak különbözőmintákkal és feliratokkal ellátott, jópofábbnál jópofább ruhadarabokat. Mindenféle ünnepre, alkalomra, szabadidős tevékenységekhez, de még ivászattal kapcsolatban is vannak frappáns és szellemes pólóik, nekem pedig ez maga a Paradicsom! Nem is értem, korábban hogy tudtam meglenni nélküle! Ezt szeretném most kicsit bemutatni.

Amikor még nem léteztek ilyen cégek, akkor az ember kénytelen volt maga utánajárni és elkészíttetni, amit szeretett volna. Isten tudja, a nálam található pólók hány százaléka származik a különböző plázás és áruházas kis üzletekből, ahová el kellett vinni a kész képet vagy feliratot, és silány minőségben rádolgozták egy túlárazott ruhára. Az így készült pólók rendszerint nagyon drágák, sokkal költségesebbek, mint ahogy mostanában már rendelni lehet. Valószínűleg ennek az az oka, hogy az egyszeri alkalmak és a jól bejáratott minták között anyagköltségbeli különbség van, de nem értek hozzá. Én csak hordani szeretem őket.

A lolmarkt.hu megismerése azért volt nagyszerű a számomra, mert így is csomószor van, hogy az előre elkészített minták, feliratok között találok valamit, ami nagyon megtetszik, de ha mondjuk valami egyedi ötletem támad, annak sincs akadálya! Saját tervek alapján is tudok náluk készíttetni pólókat, és adott esetben még segítséget is kaphatok hozzá! A saját grafikus csapatuk áll a rendelkezésére mindenkinek, aki esetleg nincs megáldva művészi génekkel, és mondjuk magán az elképzelésen vagy egy elnagyolt vázlaton nem tud túljutni. Nem kell tehát képzett művésznek lenni ahhoz, hogy valaki teljesen egyedi és megismételhetetlen pólók tulajdonosa legyen,egyszerűen csak kapcsolatba kell lépnie a lolmarkt.hu ügyfélszolgálatával, és már sínen is van a dolog!

A magam részére eddig talán 7 vagy 8 darabot rendeltem tőlük, de ajándék gyanánt sem utolsó! Egy kedves kollégám például óriási filmrajongó, és a lolmakrtnál még filmekkel kapcsolatos minták is vannak! Ezt a munkatársamat is megörvendeztettem már ajándékpólóval, de apám és a testvérem is kapott már tőlem, szóval mindenki potenciális célpont,a kit csak ismerek! Mindenesetre csak ajánlani tudom bárkinek is, aki érdeklődik a színes, érdekes, vicces és izgalmas pólók iránt, csak jól járhatnak azzal, ha felkeresik ezt a weboldalt és kicsit körbenéznek. Senki sem fogja megbánni! És ki tudja? Lehet, hogy a saját magad által kigondolt ötlethez éppen az egyik mintájuk fogja megadni a várva-várt inspirációt!