Síelés és autóolajok.

Szponzorált tartalom

Castrol Magnatec 50w30
Castrol Magnatec 50w30

Van egy kiterjedt baráti körünk, akikkel nagyon szoros kapcsolatban állunk. Az a közös bennünk, hogy mindannyiunknak nagy szenvedélye a síelés, így rendszeresen igyekszünk hódolni ennek a sportnak. Sokszor évente kétszer is elmegyünk síelős pihenésre, ami egyeseknek furcsán hangozhat, hiszen a legtöbben úgy mennek el nyaralni, hogy valami minél melegebb helyre, ahol lehet sokat fürdeni, és napozni. No de mi ennek a típusnak teljesen az ellenkezői vagyunk. Nálunk a helyszín kiválasztásakor az a fő szempont, hogy minél több legyen a hó, a jég és a hegy. Nekem ez az óriási szenvedély még kiskoromból ered, hiszen a szüleim is nagy sírajongók voltak, így egyértelműen „nem volt menekvés” számomra. Amikor megismerkedtem a férjemmel, örömmel konstatáltam, hogy a síelésnek előszeretettel hódol, sőt, jobban is űzi a sportot, mint én, mert már a megismerkedésünkkor számos amatőr síversenyen vett részt, amiken igen jól is szerepelt. Tudtuk, hogy ha egyszer lesznek gyerekeink, nekik is be fogjuk mutatni ezt a csodás sportot, hiszen nem csak a siklást lehet élvezni közben, hanem a festői panorámát is.

Ezeken a síelős estéken össze szoktunk ülni egy kandalló mellett, és beszélgetünk kötetlenül mindenféléről, olyan témákról is, amit egyesek furcsának tarthatnak. A múltkor például a fiúk között a motorolajok merültek fel, mint téma, és utána arról folyt az eszmecsere. Az lett végül a nagy vita konklúziója, hogy ha valaki minőségi termékeket szerte elérhető áron, akkor keresse fel az olajwebshop.hu oldalát, ugyanis ott aztán minden van, mi szem – szájnak ingere. Az egyik férj különösen kiemelte a castrol magnatec 5w30 olajat, mert szerinte az éri meg a legjobban. Ekkor arról kezdtek beszélgetni, hogy miért is éri meg Castrol termékeket választani. Erre azt válaszolták, hogy bizony azért többek között, mert a cég egy világvezető forgalmazó a kenőolajok, kenőanyagok területén, világszerte meg lehet találni az autóiparban, a tengeri és légi közlekedésben, az olaj kitermelésében és feltárásában. Ugyan a vállalat székhelye az Egyesült Királyságban található, de ennek ellenére közvetlen tevékenységet folytat mintegy 40 országban, valamint több, mint 7 000 alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon. Tehát látható, hogy egy igen nagy és kiterjedt vállalkozásról van szó.

A fiúk azt is megbeszélték, hogy ezek a mai autók sokkal inkább ki vannak téve mindenféle feltételnek, mint a régebbi típusok. Hiszen manapság minden autó nagyobb hőfokon, nagyobb teljesítménnyel működik, ami egyben megváltoztatja azt is, hogy az emberek milyen feltételeket várnak el egy – egy motorolajtól. Szerencsére a Castrol olajak mindezeknek a magas elvárásoknak eleget tudnak tenni, hiszen a legmodernebb technológiával készülnek. Ennek köszönhetően a fémfelületek közötti súrlódást csökkentik. Azt is lehet a weboldalon olvasni, hogy a Castrol Magnatec olaj tökéletes választás a városban, autópályán, hőségben és fagyban az indítókulcs elfordításának pillanatától kezdve, mert megfelelő védelmet biztosít.

Annak ellenére, hogy nem értek ezekhez az autós dolgokhoz, érdeklődve hallgattam a fiúk beszélgetését, mert olyan lelkesen beszéltek róla, mint ahogy például a nők a cipőkről szoktak. Arra volt jó ez a beszélgetés amellett, hogy a férjem is megtudta, honnan érdemes ezeket a dolgokat rendelni, hogy rájöjjek, végre van valami, ami iránt az én férjem is nagy érdeklődést mutat. Jó pár év házasság után még mindig tud meglepetést okozni!